BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Amerika (2015)

Datum: 16.05.2017.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Priroda / Zemlja

Režija: Jan Foukal
Scenarij: Jan Foukal
Žanr: Dokumentarni, Avantura, Vestern
Država: Češka Republika
Jezik: češki
Titlovi: srpski (CC gumb)
Trajanje: 70 min
Kvaliteta: HD.TV

Prije sto godina grupa Čeha stvorila je svoj svijet u šumi, inspiriran američkim Divljim zapadom, tako je nastao pokret u Češkoj poznat kao ‘tramping’. Tridesetogodišnja Bara je kći čeških imigranata koja živi u Kanadi gdje se ne osjeća pripadnicom modernog sjevernoameričkog društva. Bara odlazi u Češku nadajući se da će pronaći češke ‘trampere’ o kojima je slušala kao dijete. Na putu upozna Honzu, koji je napustio svoj život u gradu te zajedno kreću na put kroz češke šume upoznajući ljude koji su napustili urbani život.

TREJLER / NAJAVA DOKUMENTARCA “AMERIKA”

Opis dokumentarnog filma:

Prije gotovo sto godina skupina Čeha stvorila je svoj svijet u šumi inspiriran svojom predodžbom američkog Divljeg zapada. Tako je rođen neformalan pokret u Češkoj poznat kao „tramping. Bára, 30-godišnja kći čeških doseljenika u Kanadu osjeća se izgubljeno u suvremenom društvu Sjeverne Amerike te otputuje u Češku u nadi da će pronaći češke skitnice o kojima je slušala kao dijete i koje je otad sanjala. Kad se ukrca na vlak za češko ladanje, upozna Honzu, kojemu je također 30 godina i koji bježi od sređenoga gradskog života. Zajedno kreću na putovanje po češkim šumama, susreću ljude koji su pobjegli od urbanog života kako bi živjeli na otvorenom i održali na životu svijet svojih prethodnika skitnica. Već desetljećima vizija starinskog američkog način života poticala je ove muškarce i žene da usvoje ovaj stil života i glazbe dok tragaju za boljim i slobodnijim svijetom u svojoj zemlji. Amerika je priča o Bári i Honzi, o češkim skitnicama i svima koji su u potrazi za unutarnjom slobodom.

Noviji - Dark Net (2016) »
« Stariji - Fire at Sea (2016)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Deep Web (2015)

Deep Web "Duboka mreža" je dio Interneta čiji sadržaj nije dostupan...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,339 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.