BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Wild Ocean (2008)

IMAX - Divlji Ocean
Naziv originala: Wild Ocean
Godina: 2008.
Produkcija: IMAX
Režija: Luke Cresswell, Steve McNicholas
Scenarij: Luke Cresswell, Steve McNicholas
Jezik: Engleski
Titlovi: Srpski
Trajanje: 45 min

Opis: Film nam prikazuje jedan od najvećih svjetskih spektakla divljih životinja – godišnju migraciju sardina duž obala južne Afrike te najveću koncentraciju oceanskih grabežljivaca koji ih prate. Kako je zadnjih godina broj sardina u opadanju, lokalno stanovništvo i trgovci ribom u suradnji sa Vladom pokušavaju zaštititi ovaj neprocjenjivi prirodni resurs i očuvati ekosistem oceana.

Od rođenja većina nas osjeća čarobnu privlačnost vode. Devet mjeseci prije no što se rodimo živimo u vodi. Mnogi vjeruju da je more izvor života, a mnogi su u njemu proveli svoje živote pokušavajući mu se tako vratiti.

U dokumentarcu Divlji ocean, koji je sniman u morskim dubinama Južne Afrike, gledamo i migraciju milijuna sardina kao obali KwaZulua, spektakularno kretanje kitova, hranjenje morskih pasa. Film pokazuje i kako su poslovni ljudi i mještani, podpomognuti Vladom, udružili snage kako bi zaštitili ove neprocjenjive ekološke resurse.

Noviji - Sirius (2013) »
« Stariji - Aliens of the Deep (2005) [HD]

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Medicinska upotreba marihuane i ucinak na zdravlje

U dokumentarcu se razgovora sa doktorima o upotrebi marihuane u svrhu...

Close
Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 79 zahtjeva u 0,407 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori, moderatori i posjetitelji nisu odgovorni za besplatno pregledavanje.