BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Wild Ocean (2008)

IMAX - Divlji Ocean
Naziv originala: Wild Ocean
Godina: 2008.
Produkcija: IMAX
Režija: Luke Cresswell, Steve McNicholas
Scenarij: Luke Cresswell, Steve McNicholas
Jezik: Engleski
Titlovi: Srpski
Trajanje: 45 min

Opis: Film nam prikazuje jedan od najvećih svjetskih spektakla divljih životinja – godišnju migraciju sardina duž obala južne Afrike te najveću koncentraciju oceanskih grabežljivaca koji ih prate. Kako je zadnjih godina broj sardina u opadanju, lokalno stanovništvo i trgovci ribom u suradnji sa Vladom pokušavaju zaštititi ovaj neprocjenjivi prirodni resurs i očuvati ekosistem oceana.

Od rođenja većina nas osjeća čarobnu privlačnost vode. Devet mjeseci prije no što se rodimo živimo u vodi. Mnogi vjeruju da je more izvor života, a mnogi su u njemu proveli svoje živote pokušavajući mu se tako vratiti.

U dokumentarcu Divlji ocean, koji je sniman u morskim dubinama Južne Afrike, gledamo i migraciju milijuna sardina kao obali KwaZulua, spektakularno kretanje kitova, hranjenje morskih pasa. Film pokazuje i kako su poslovni ljudi i mještani, podpomognuti Vladom, udružili snage kako bi zaštitili ove neprocjenjive ekološke resurse.

Noviji - Sirius (2013) »
« Stariji - Aliens of the Deep (2005) [HD]

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Rat protiv demokracije

Poznati novinar John Pildžer ispituje ulogu Washingtona u manipulaciji Latinske Amerike...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 77 zahtjeva u 0,414 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.