BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Waiting for Superman (2010)

"Čekajući Supermena"
Godina: 2010.
Država: SAD
Redatelj: Davis Guggenheim
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 1h i 50min


OPIS FILMA

Redatelj dokumentarnog filma Davis Guggenheim istražuje tragične načine na koje američki obrazovni sustav iznevjeruje djecu i istražuje ulogu reformatora obrazovanja u nadi za budućnost. Statistika je tu svaki dan – učenici odustaju, ocjene iz znanosti i matematike su sve niže, a škole se zatvaraju zbog nedostatka financiranja. Ono što ne vidimo su imena i lica djece čije su budućnosti neizvjesne zbog nesposobnosti nacije da naprave promjenu. Bianca, Emily, Anthony, Daisy i Francisco su pet učenika koji zaslužuju bolje. Istražujući kako ih trenutni sistem zapravo sputava umjesto potiče, Guggenheim otvara vrata razmatranju mogućih opcija za transformaciju i napredak.

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - BBC – Barbarians »
« Stariji - Exit Through the Gift Shop (2010)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
What in the World Are They Spraying? (2010)

Dokumentarni film o chemtrailsima odnosno kemisjkim tragovima aviona. "What In The...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 79 zahtjeva u 0,354 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.