BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

The Great Global Warming Swindle (2007)

Velika zavjera o globalnom zagrijavanju
Zemlja: Velika Britanija
Godina: 2007.
Redatelj: Martin Durkin
Scenarist: Martin Durkin
Uloge: Tim Ball, Nir Shaviv, Ian Clark
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 1h i 14min
Linkovi: IMDb | Službena stranica | Trailer

Velika Prevara Globalnog Zagrijavanja

Opis: Dokumentarni film “Velika zavjera o globalnom zagrijavanju” bavi se kako mu to i sam naziv sugerira, velikom zavjerom javnosti koja se tiče teme globalnog zagrijavanja. Naime svi već znamo priču o globalnom zagrijavanju a znamo i tko je ustanovljen za krivca, ljudska rasa. Ovo svakako nije točno i promjene nivoa CO2 u atmosferi su se i ranije događale kao i periodi sa porastom i padom globalne temperature. To se događalo i daleko prije industrijskog doba, tako da cijela priča o ljudskoj krivici zaista nema nikakvog opravdanja u znanosti, što nam znanstvenici koji sudjeluju u ovom dokumentarcu jasno sugeriraju da nam sami CO2 nije uzrok zagrijavanja…

Način na koji je prezentirana cijela priča o globalnom zagrijavanju naše prelijepe planete Zemlje jednostavno nije točna. Globalno zagrijavanje ili zatopljenje je zapravo jedan prirodni proces u ciklusu promjena planete Zemlje! Kada pogledate ovaj film i usporedite činjenice koje ćete dobiti, ili činjenice koje ste dobili samostalnim istraživanjem (ako ste istraživali), shvatit ćete da je u pozadini svega samo još jedna prevara velikih svjetskih korporacija s ciljem oduzimanja onoga što Vam je upravo Majka Priroda dala.

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Red Army (2014) HD »
« Stariji - Earth 2100 [HD]

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Hawking (2013)

Hawking je izvanredna priča najpoznatijeg znanstvenika na planeti, ispričana po prvi...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 79 zahtjeva u 0,345 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.