BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

A Man Among Wolves (2007) HD

Čovjek Među Vukovima

Zanr: Dokumentarni
Drzava: SAD
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 52 min

Natgeotv | A Man Among Wolves (2007) HD | Čovjek Među Vukovima

DOKUMENTARAC SA TITLOVIMA (HR) – CC i HD

OPIS FILMA:
Film je poseban u svakom smislu te riječi. Ima jedinstvenu svrhu (uči druge da bi učio od njih), jedinstven pristup (život s vukovima u punom smislu te riječi), i jedinstvenog čovjeka (Šon Elis) koji suživot s ovim životinjama kao i njihovo proučavanje vidi potpuno drukčijim očima – očima vukova. Njegov cilj je bio da napušteno leglo vučića othrani i nauči životu u divljini a zauzvrat upozna njihovo stvarno ponašanje tako što će biti jedan od njih, a sve u svrhu njihove zaštite i očuvanja kao vrste. Čovjek koji se odrekao svog života da bi bio član vučjeg čopora u kojem radi skoro pa sve kao pravi vuk, zaslužuje svako poštovanje i divljenje. Neobična i sirova predanost ovog čovjeka svakako zaslužuje da bude viđena, prema tome preporuka za gledanje!

Kategorija: Ljudi | Životinje | Obrazovanje
Oznake: Shaun Ellis, A Man Among Wolves, Animal Documentary, National Geographic, Wolf Research, Vukovi, Wolves

Noviji - BBC: Seven Wonders of the Buddhist World »
« Stariji - Nacionalna Geografija: Izgubljena Civilizacija (2012)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Diving Into the Unknown (2016)

After a terrible accident deep inside an underwater cave, the survivors...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 79 zahtjeva u 0,316 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.