BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

BBC – Wild China (2008) Sezona 1.

Divlja Kina - Sezona 1.
Zemlja: (UK) Velika Britanija
Godina: 2008.
Produkcija: BBC
Režija: Phihl Chapman
Scenarij: Neil Nightingale
Uloge: Bernard Hill
Jezik: Engleski
Titlovi: Srpski
Trajanje: Epizoda 60 min
Linkovi: IMDb | Wikipedia

Opis: Kina je geografski i biološki jedno od najbogatijih mjesta na Zemlji, a dokumentarna serija Divlja Kina napokon podiže veo tajni s te tajnovite i veličanstvene zemlje. Po prvi put u povijesti Kina otvara svoja vrata svijetu i otkriva svu svoju raznolikost. Zabilježene su njezine prekrasne životinje i šarolike ljudske zajednice. Sjajni vrhunci Himalaje, najvećeg planinskog lanca na svijetu, izdižu se iznad samotnog tibetanskog platoa. Pustinje su ondje također raznolike, a ima ih od užareno vrućih do nevjerojatno hladnih. Rijeke protječu strmim kanjonima i ulijevaju se u jezera u slapovima. Smaragdna rižina polja protežu se među brežuljcima, dok jata ždralova migriraju iznad obale na kojoj su se smjestili suvremeni velegradovi. U sparnim džunglama žive slonovi, kojekakve vrste ptica i raste neobično tropsko bilje. Proputujte ovu prekrasnu zemlju, od Himalaje do jalove stepe, od ledenjaka do tropskih otoka, i otkrijte kulturalnu različitost Kine te tajnovita i neobična bića koja ondje žive.

BBC – Wild China (2008) – Tibet

[jwplayer config=”extra” mediaid=”9763″ plugins=”captions-2″ captions.file=”/cc/wild-china/wild-china-4.srt”]

BBC – Wild China (2008) – Tides of Change

[jwplayer config=”extra” mediaid=”9764″ plugins=”captions-2″ captions.file=”/cc/wild-china/wild-china-6.srt”]
Noviji - U potrazi za Markom Polom »
« Stariji - No End in Sight (2007)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Treca faza (Phase 3)

Ako ste gledali The Arrivals (Dolasci) ovo je neka vrsta nastavka....

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 79 zahtjeva u 0,457 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.