NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Project Nim (2011)

Datum: Objavljeno na 30.04.2016.  |  Kategorija / Tema: Ljudi, Zivotinje

01Gmech_RA_PNIM_1Sht.inddNaziv: Project Nim (2011)
Žanr: Dokumentarac
Režija: James Marsh
Uloge: Nim Chimpsky, Stephanie LaFarge, Herbert Terrace
Jezik: engleski
Titlovi: srpski (titlovi.com) nevermindtz
Trajanje: 93 min
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1814836/

Opis: Tells the story of a chimpanzee taken from its mother at birth and raised like a human child by a family in a brownstone on the upper West Side in the 1970s.

Majmunska posla, oskarovski film

Novi dokumentarac oscarovca Jamesa Marsha dirljiva je priča o životinjama koje se ponašaju kao ljudi i ljudima koji se ponašaju kao životinje.

Nim Chimsky je čimpanza rođena 1973. i odgojena kao čovjek. Pod nadzorom profesora Herba Terracea sa Sveučilišta Columbia, znanstvenici su pokušavali raznim metodama naučiti Nima znakovni jezik. Redatelj Marsh je za film prikupio jako mnogo arhivskih snimaka i fotografija i uz pomoć intervjua ispleo emocionalnu priču o čimpanzi kojom su manipulirali na razne načine.

NAJAVA / TREJLER

Noviji - The Invisible War (2012) »
« Stariji - We Are Legion: The Story of the Hacktivists (2012)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 21 zahtjeva u 0,807 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.