NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Island of Lemurs: Madagascar (2014)

Datum: Objavljeno na 19.07.2016.  |  Kategorija / Tema: Priroda, Zivotinje

island_of_lemurs_madagascarNaziv: Island of Lemurs: Madagascar (2014)
Žanr: dokumentarac, avantura, životinje
Produkcija: IMAX
Režija: David Douglas
Uloge: Patricia Wright, Morgan Freeman, Hantanirina Rasamimanana
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 39 min
Kvaliteta: HD
IMDb

A documentary that follows Dr. Patricia C. Wright’s mission to help lemurs, the highly evolved creatures who arrived on Madagascar millions of years ago as castaways but are now highly endangered.

Film je napravljen kao dokumentarac u kojem narator Morgan Freeman-a priča o uzbudljivom životu lemura na Madagaskaru. Jedan pogled na trejler natjerati će Vas da se zaljubite u ovaj film, pogotovo ako ste ljubitelj ovih preslatkih životinja. Priča prati Dr. Patriciu Wright na putovanju u kome ona pokušava pomoći lemurima čiji su životi često ugroženi. Cilj ovog filma je da nas educira o njima ali i da privuče pažnju na probleme koji ih ugrožavaju. Tako saznajemo mnoge stvari o ovim prelijepim bićima kao na primjer da su lemuri jedni od naših najstarijih predaka koji su se u Africi pojavili prije nekoliko miliona godina, i koji su sasvim slučajno emigrirali na Madagaskar, kao i da su u žene “glava kuće” kada se radi o obiteljskim ulogama.

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARNOG FILMA

Noviji - Nikola Tesla: Najveci um svih vremena »
« Stariji - Diving Into the Unknown (2016)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 24 zahtjeva u 0,558 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.