NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Zeitgeist 2 – Addendum

Datum: Objavljeno na 20.06.2015.  |  Kategorija / Tema: Zavjere

Zeitgeist: Addendum, je dokumentarac iz 2008 godine. Dokumentarni film je producirao i režirao Peter Joseph, to je nastavak filma Zeitgeist 2007. Zeitgeist: Addendum je je popraćen sa nastavkom u 2011 dokumentarnim filmom Zeitgeist:. Moving Forward

Dokumentarni film počinje i završava sa isječcima iz govora Jiddi Krishnamurti. Ostatak filma pripovijeda Peter Joseph te je podijeljen u četiri dijela.

Film se bavi društvenim sistemom baziranim na resursima i tehnologiji, a koji bi trebao zamijeniti postojeći monetarni sistem. Dokumentarni film ukazuje na istinski izvor nestabilnosti i problem na našoj planeti – novac, odnosno monetarni sistem koji prouzrokuje ratove, siromaštvo i kriminal na cijelom svijetu. Ovaj film bi trebao pogledati svatko svijetu, jer stvarno otvara oči i produbljuje svijest pa čak i ako gledatelj ne vjeruje u sve teorije prikazane u filmu.

LINK NA IMDB Ocjenu i kritike: IMDB

PREVEDENO >>> Pogledaj
(Treba malo pričekati da se pojavi video)
Kada se otvori video odaberite na playeru titl – Croatian (100%)

Noviji - Zeitgeist 3 – Moving Forward »
« Stariji - Zeitgeist – Duh vremena
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 23 zahtjeva u 0,718 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.