NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Winter on Fire (2015)

Datum: Objavljeno na 26.02.2016.  |  Kategorija / Tema: Geopolitika, Ratni

poster-winter2Winter On Fire (2015)
aka Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom

Žanr: dokumentarni
Režiser: Evgeny Afineevsky
Glavne uloge: Bishop Agapit, Serhii Averchenko, Kristina Berdinskikh
Jezik: ukrajinski, ruski, engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 1h 42min

Radnja: Netflixov dokumentarac “Winter on Fire” vodi nas u samo žarište ukrajinske borbe za slobodu i pruža nam uvid u ono sa čime su se suočavali stanovnici Ukrajine. Evgeny Afineevsky i Den Tolmor kroz ovo ostvarenje kronološki predstavljaju događaje iz 2013. i 2014. godine kada su se studentske demonstracije, sa ciljem da se mirnim putem podrže europske integracije, pretvorile u intenzivnu nasilnu revoluciju tokom koje su okupljeni građani počeli da zahtijevaju ostavku ukrajinskog predsjednika. Ova dva filmaša u dokumentarcu razgovaraju sa protestantima, aktivistima, medicinskim radnicima i novinarima koji su čvrsto stajali u mjestu u samom žarištu krvoprolića i očaja. Kao krajnji proizvod dobili smo dokumentarni zapis o ljudima koju su za europsku budućnost svoje zemlje bili spremni dati svoje živote.

IMDb link

NAJAVA / TRAILER

Ako plejer izbaci grešku osvježite stranicu i pustite ispočetka. Možete premotavati video, a veličinu titlova mijenjate tipkama CTRL+ i CTRL- (kada je preko cijelog zaslona).

Youtube, Netflix (c), Embed VideoMega, Titlovi.com, Vojvodina.

Noviji - China: Treasures of the Jade Empire (2015) »
« Stariji - Natural World – Africa’s Fishing Leopard (2015)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 48 zahtjeva u 0,758 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.