NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.


PRESLI SMO NA NOVI PLEJER KOJI PODRZAVA SVE UREDAJE I NISU POTREBNI NIKAKVI DODACI ZA GLEDANJE.
U TIJEKU JE AZURIRANJE KOMPLETNE BAZE!

Što je potrebno za gledanje online dokumentaraca?

VECINA VIDEA BI TREBALA RADITI U CHROME-U I FIREFOX-U BEZ IKAKVIH DODATNIH ALATA ILI DODATAKA. IPAK, NEKE VERZIJE ZAHTIJEVAJU MALI DODATAK (EKSTENZIJU).

Kako bi gledali dokumentarce morate imati instaliran Adobe Flash Player i naravno, web preglednik (preporučamo Chrome ili Firefox).

Kao zamjenu za Javu neki serveri uveli su upotrebu dodatka (extension) za preglednik. Ako Vas u plejeru traži dodatak, kliknite na link i jednostavno ga instalirajte u par klikova. Dodatak se preuzima sa službenih Add-on sajtova svakog od pretraživača i samim time je provjeren i siguran.
Potrebno ga je instalirati samo jednom!

1. Kliknete na naziv dodatka tj. link u plejeru (automatski prepoznaje preglednik i koji je dodatak potreban za njega) i biti ćete preusmjereni na stranicu za skidanje. U vrhu desne strane vidjeti ćete opciju “Install” – kliknete na to i sačekate nekoliko sekundi da završi.

2. Nakon instalacije dodatka kliknete na gkplugins-helper.js i otvori Vam drugu stranicu gdje odmah u vrhu imate opciju “Install”, (na slici ispod imate prikazano što točno treba kliknuti) kliknete na to, sačekate par sekundi i gotovo!

GkPlugins_Helper

Nakon toga samo ponovno učitate stranicu sa sadržajem koji ste htjeli pustiti i to je to.

INSTALACIJA DODATKA ZA FIREFOX

GreaseMonkey + GKplugin Helper

Potrebno za gledanje videa sa izvorima sa video servisa Thevideo, Vodlocker i Openload.

UKOLIKO SE NA “PLEJERU” POJAVI ZATAMNJEN EKRAN TE U SREDINI PORUKA DA INSTALIRATE EKSTENZIJU, KLIKNITE NA LINK I INSTALIRAJTE OVAJ MALI DODATAK GREASEMONKEY, TE ZATIM SKRIPTU GKPLUGINS HELPER.


Nakon instalacije dodatka, ponovno pokrenite preglednik, učitajte crtani i pusti video!

Player info

[CC] gumb – Uključivanje i isključivanje titlova (ukoliko su eksterno učitani na plejer).
[HD] gumb – Ako postoji za trenutni video, uključivanje i isključivanje visoke HD rezolucije (720p ili 1080p).

Problemi oko videa ili titlova

 1. Ako video neće krenuti ili Vam stane na nekom dijelu, probajte ga zaustaviti i pustiti ispočetka, osvježiti stranicu ili očistite povijest tj. “cache”.
 2. Ako izbaci ovu grešku – Error loading player: Flash version must be 10.0 or greater (nadogradite Adobe Flash Player).
 3. Ukoliko Vam izbaci ovu grešku – Please enable Java Script in your browser or use a different browser to view this video. You might also need to update your flash player (instalirajte Adobe Flash Player, a ako i dalje ne radi probajte koristiti Firefox).
 4. Plejer je na stranici ali prilikom puštanja filma izbacuje neku od sljedećih grešaka:
  • The requested video could not be found, or has been marked as private.
  • The requested video is not allowed to be played in embedded players.
  • Task Queue failed at step 5: Playlist could not be loaded due to crossdomain policy restrictions.

  • » Prijavite nam kvar na gumb “Prijava kvara”. Hvala!

 5. Nema titlova ili nisu sinkronizirani sa videom (titlovi se ne prikazuju, žure ili kasne).
 6. Video šteka tj. “sjecka” – Pauzirajte video i pričekajte da se malo napuni.
 7. Ako postoji bilo kakva druga greška, to dodatno upišite pod opis greške u formularu za prijavu.

Ukoliko Vam se na "playeru" pojavi jedna od ovih ili neka druga pogreška, molimo Vas da nam to prijavite na stranici na kojoj se nalazi greška. Kliknite na crveni gumb "Prijava kvara" (dolje na desnoj strani) i ukratko opišite problem na koji ste naišli. Pokušati ćemo srediti video ili titlove što je prije moguće kako bi uvijek osigurali maksimalnu funkcionalnost i ispravnost svih dokumentaraca na stranici. Zadnje ažurirane dokumentarce možete vidjeti ovdje. Unaprijed Vam zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju ako nešto trenutno ne radi!

ŽELIMO VAM UGODNO GLEDANJE DOKUMENTARACA!

DokumentarniFilmovi.NET

 « Povratak na početnu stranicu


bbc bbc dokumentarci documentary dokumentarac dokumentarci dokumentarci online dokumentarni Dokumentarni Film epizode film geopolitika gledaj HD HD dokumentarci ljudi misterije nacionalna geografija national geographic novi dokumentarci online online dokumentarci povijesni povijest prevedeno Priroda rat ratni sa prevodom sa prijevodom sa titlom Sa titlovima Sinkronizirani dokumentarci sinkronizirano titlovano zavjere zemlja zivot zivotinje znanost
Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 11 zahtjeva u 0,686 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.