NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Svijet bez Raka

Datum: Objavljeno na 27.01.2012.  |  Kategorija / Tema: Ostali

U ovom dokumentarcu se otkriva koji je to lijek za rak a za kojeg farmaceutska mafija ne želi da znate.Predstavljaju se dokazi kako je rak, poput skorbuta ili pelagre, bolest nedostatka vitamina. Govori se kako rak nije uzrokovan prisutnošću nekakvog misterioznog virusa ili x-faktora, već nedostatkom esencijalnog hranjivog faktora koji se povećano uklanja iz prehrane modernog čovjeka. Ispitana je prehrana različitih urođeničkih kultura gdje je rak veoma rijedak slučaj i otkrilo se kako je njihova prehrana 200 puta bogatija tim esencijalnim hranjivim faktorom od prehrane modernog čovjeka. Riječ je o vitaminu B17 koji se nalazi u košpici kajsije,šljive,limuna,višnje, itd….

Trajanje filma: 54 min

Svijet bez Raka

Noviji - Sjeverna Koreja – gladna djeca komunizma »
« Stariji - Lov na Hitlerove znanstvenike
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 23 zahtjeva u 0,726 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.