NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Gersonovo cudo

Datum: Objavljeno na 18.02.2015.  |  Kategorija / Tema: Ljudi, Ostali

Opis: Fascinantna i istinita priča o znanstveniku Max Gersonu i terapiji koja je spasila živote mnogih ljudi oboljelih od raka i drugih kroničnih bolesti. Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije, iako je izlječila preko 99% slučajeva koji su smatrani neizlječivim od strane njihovih doktora. Desetine tisuća pacijenata izlječenih od raznih bolesti dokazuje to da je Gersonova terapija uspješna i primjenjiva. Max Gerson ukazuje na povezanost čovjeka i prirode, kao i našu nemarnost prema zagađenju životne sredine, čime smatra osnovnim uzrokom svih bolesti. Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, Max Gerson je uspio sačuvati svoj rukopis i svoje istraživanje tako da bi to prenio unuci “Šarlot”, koja do danas uspješno liječi ljude širom svijeta i bori se da ova terapija svima bude dostupna.

Noviji - New World Order: The Final Solution (2011) »
« Stariji - Super Senses: The Secret Power Of Animals (2014)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 28 zahtjeva u 0,768 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.