NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.
x

YouTube Revolution (2015)

Datum: Objavljeno na 10.10.2015.  |  Kategorija / Tema: Ljudi, Tehnologija

youtuberevolucijaYouTube Revolution (2015)
TV Movie | Documentary | 30 August 2015 (USA)

Država: SAD
Glavne uloge: Scooter Braun, Jawed Karim, Psy
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Prevela: teta LjubicaSP
Trajanje: 45 min

Najava/Trailer: Youtube najava
IMDb link

Youtube je napunio 10 godina i za to vrijeme postao najpoznatiji sajt za dijeljenje video sadržaja. Ovo je priča o najutjecajnijim viralnim video klipovima u povijesti interneta, koji su Youtube-u omogućili meteorski uspon do velikih korporativnih igrača. Ovo je također priča njihovih osnivača, a koji su objavili prvi video pod nazivom “Vidimo se u zoološkom vrtu”. Deset godina kasnije, Youtube ima moć da mijenja svijet – promijenio je pop kulturu, pravila politike, izbacivao vlade i iz korijena promijenio prirodu izvještavanja. Ovo je priča o tome kako se sve to odigralo u samo jednom desetljeću.

YouTube Revolution “Youtube revolucija” (2015) – DRUGA VERZIJA

INFO: Za gledanje dokumentarca potreban je jedino web preglednik. Kliknite na “Close Advertising and Watch Video” gumb i odmah pozatvarajte reklame ako iskoče u novoj kartici. Nakon toga kliknite na PLAY kako bi pustili video (titlovi su učitani po “defaultu”).

Izvor videa: onlinefilmovisaprevodom.com

Noviji - Mission Pluto (2015) »
« Stariji - The Salt of the Earth (2014)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 18 zahtjeva u 0,666 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.