NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.
x

Where To Invade Next (2015)

Datum: Objavljeno na 10.05.2016.  |  Kategorija / Tema: Ljudi

rsz_where-to-invade-next-posterŽanr: Dokumentarni
Država: SAD
Režija: Michael Moore
Scenarij: Michael Moore
Uloge: Michael Moore, Krista Kiuru, Tim Walker
Jezik: engleski, njemački, norveški, arapski, finski, portugalski, talijanski, francuski
Titlovi: sprski (titlovi.com)
Trajanje: 120 minuta
Kvaliteta: HD – 720p
Nagrade: 3 wins & 11 nominations.
IMDb link

Novi putopisni dokumentarac Michael Moore-a.

Autor prilično popularnih dokumentaraca i kontroverzni novinar Michael Moore nakon šest godina stanke kreirao je novi dokumentarac koji je premijerno prikazao festivalskoj publici u Torontu.

“Where to Invade Next” ime je filma koji prvenstveno govori o socijalnim problemima u SAD-u. Fanovi su na prvu ostali začuđeni jer ovaj dokumentarac nije čista kritika kao dosadašnji niti govori o gorućim problemima SAD-a. Dapače, autor se odlučio proputovati svijetom, pričati s ljudima i dobro nasmijati gledatelje s pojedinim kadrovima.

Iako naslov vuče ka suprotnom zaključku, isti nema veze s vojnim invazijama već isključivo invazijom pomoću kamere, i to po europskim ulicama koje prikazuje privlačnim i egzotičnim (što i je slučaj za prosječnog Amerikanca). Tako posjećuje Italiju, Francusku, Njemačku, nama susjednu Sloveniju… i govori o blagodatima života u tim državama koje ne samo da nisu karakteristične za SAD već se često i osuđuju kao “komunistička” ideologija.

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARNOG FILMA

Noviji - The Shock Doctrine (2009) »
« Stariji - Countdown to Zero (2010)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 28 zahtjeva u 0,668 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.