NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.
x

The President (2015)

Datum: Objavljeno na 19.08.2015.  |  Kategorija / Tema: Geopolitika, Ljudi

president-putin-2015The President Aka Президент (2015)
“Predsjednik”

Zemlja: Rusija
Režija: Саида Медведева
Scenarij: Михаил Черваков, Татьяна Саломадина
Jezik: ruski
Titlovi: srpski (titlovi.com)
Trajanje: 151 min.

Dokumentarni film je snimljen za 15. godišnjicu na vlasti Vladimira Putina, od kolovoza 1999. do danas. Dokumentarac prikazuje put koji je zemlja zajedno sa Putinom prešla u posljednjih 15 godina. Osim priče o Putinovih 15 godina na čelu Rusije, film sadrži i intervjue sa političkom i poslovnom elitom, te dokumentira jedinstvene Putinove izjave. Sve to dozvoljava da se otkriju detalji prošlog vremena, ponove ključni trenuci visoke politike koji su odlučivali o sudbini svijeta i priča o tome kuda Predjsednik sada vodi Rusiju.

Kao zamjenu za javu neki serveri su uveli upotrebu dodatka za preglednik (extensions). Ako Vas u plejeru traži dodatak, kliknite na link i instalirajte ga u par klikova. Dodatak se preuzima sa službenih Add-on sajtova svakog od pretraživača i samim tim su provjereni te sigurni. Potrebno je istalirati samo jednom!

DRUGA VERZIJA DOKUMENTARCA

The President (2015) Online Sa Prevodom

Izvori: videowood, videomega
Preveo: I.A – titlovi.com
DokumentarniFilmovi.NET

Noviji - Debtocracy “Kreditokracija” (2011) »
« Stariji - Football’s Greatest (2010) TV serija
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 24 zahtjeva u 0,591 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.