NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.
x

The Gerson Miracle (2004)

Datum: Objavljeno na 04.05.2016.  |  Kategorija / Tema: Ljudi

gersonovo-cudo-posteriNaziv: The Gerson Miracle (2004)
“Gersonovo čudo”
Žanr: Dokumentarac, Ljudi, Život
Režija: Steve Kroschel
Uloge: Carol Byrd-Bredbenner, Francesca Dego, Giuliano Dego
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 91 min
IMDb link

Fascinantna istinita priča o naučniku Maks Gersonu i terapiji koja je spasila živote mnogih ljudi obolelih od raka i drugih hroničnih bolesti. Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije, iako je izlečila preko 99% slučajeva koji su smatrani neizlečivim od strane njihovih doktora. Desetine hiljada pacijenata izlečenih od raznih bolesti dokazuje da je Gersonova terapija uspešna i primenjiva. Maks Gerson ukazuje na povezanost čoveka i prirode, kao i našu nemarnost prema zagađenju životne sredine, čime smatra osnovnim uzrokom svih bolesti. Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, Maks Gerson je uspeo da sačuva svoj rukopis i svoje istraživanje i da to prenese svojoj unuci Šarlot, koja do danas uspešno leči ljude širom sveta i bori se da ova terapija svima bude dostupna.

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARCA

Noviji - Countdown to Zero (2010) »
« Stariji - The Invisible War (2012)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 28 zahtjeva u 0,626 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.