Registracija
3500 članova

Wartorn 1861-2010

"Ratne Rane 1861 - 2010"

Detalji o filmu


Produkcija: HBO
Rezija: Jon Alpert, Ellen Goosenberg Kent
Zanr: Dokumentarni | Ratni
Država: SAD
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 67 min

Opis: Sa stopom samoubojstava među redovnim vojnicima i veteranima rata koja je i dalje u porastu, HBO-ov specijal “Ratne Rane 1861 – 2010″ skreće pažnju na nevidljive rane američkih vojnika čiji su životi i psiha “rastrgani” užasima borbi i posttraumatskim stresom (PTSP). Dokumentarac prati priče američkih vojnika od “Građanskog rata” do konflikata u Iraku i Afganistanu.

Molimo pričekajte...
* Prijavljujte grešku ukoliko stvarno postoji, u protivnom možete dobiti ban!
 

3 komentara

Registrirajte se kako bi mogli jednostavnije komentirati svojim profilom.
 1. goran
  22, studenog 2013, 10:24am

  Slazem se s W@s sto se tice porijekla danasnje Americke nacije.Sto ne snime doku. Afganistana,Iraka i ostalih zemalja koje pljackaju i ubijaju narod,njihov PTSP,gdje testiraju svoje oruzje na djeci i civilima.Sram ih bilo,toliko krvi zbog novcaCionista i odrzavanja Izraela.Ne mrzim nikoga ali,tesko je prijeci preko svega sto se desava zbog Zidova i profita vojno-industrijskog kompleksa u USA. Moje pohvale za ovaj super sajt.Prijateljski pozdrav!!

 2. w@s
  19, studenog 2013, 10:55pm

  Čovječanstvo ratuje od samog postanka..ali genetsko porijeklo amerikanaca vodi od ubica,psihopata,prostitutki, bolesnika-šizofreničara a genetski kod jednog čovjeka,naroda i nacije najbolje sve govori/amerika je bila kolonija-zatvor za ološ iz U.K.!
  Dokumentarac je odličan ali ovo je više neko njihovo “samosažaljenje” ili njihova kao žrtva (pa ne šaljemo ih mi po svijetu da ubijaju ) u ratovima koje vode.. I zašto samo u americi već 15-20 mozda i više godina dolazi do masovnih pokolja i ubistava?! nisam ja došao ili neki nijemac, vijetnamac-azijat ili arapin!!!

  Sve Pohvale Za Sajt..odličan izbor filmova i dokumentaraca, za svaku preporuku..pozdrav :)

Morate biti prijavljeni kako bi komentirali.

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011. | Linkovi: DMCA / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 55 zahtjeva u 2.555 sekundi.