NAJBOLJI PREVEDENI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE SA TITLOVIMA.

Waiting for Superman (2010)

"Čekajući Supermena"
Godina: 2010.
Država: SAD
Redatelj: Davis Guggenheim
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 1h i 50min


OPIS FILMA

Redatelj dokumentarnog filma Davis Guggenheim istražuje tragične načine na koje američki obrazovni sustav iznevjeruje djecu i istražuje ulogu reformatora obrazovanja u nadi za budućnost. Statistika je tu svaki dan – učenici odustaju, ocjene iz znanosti i matematike su sve niže, a škole se zatvaraju zbog nedostatka financiranja. Ono što ne vidimo su imena i lica djece čije su budućnosti neizvjesne zbog nesposobnosti nacije da naprave promjenu. Bianca, Emily, Anthony, Daisy i Francisco su pet učenika koji zaslužuju bolje. Istražujući kako ih trenutni sistem zapravo sputava umjesto potiče, Guggenheim otvara vrata razmatranju mogućih opcija za transformaciju i napredak.

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - The Weight of Chains »
« Stariji - Exit Through the Gift Shop (2010)
Molimo pričekajte...

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2017.  |  Uputstvo / Uvjeti korištenja / DMCA / Kontakt
Obrađeno je 17 zahtjeva u 0,615 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i moderatori iste nisu odgovorni za korištenje od strane posjetitelja.