Najveća baza besplatnih dokumentarnih filmova na internetu!
INFOWARS

Oznaka: sa prevodom

Cosmos: A SpaceTime Odyssey (2014) HD

Nova i osvježena verzija popularne dokumentarne serija iz 1980. godine. Cosmos: A SpaceTime Odyssey sa titlovima online u HD. Astrofizičar Neil deGrasse Tyson vodi nastavak legendarne znanstvene serije za publiku 21. stoljeća. Emisija "Kozmos: Odiseja u prostoru i vremenu" donosi nove oblike znanstvenog pripovijedanja da bi vam predstavila veličanstvenost svemira, a donosi i nove...pogledaj »

Chimpanzee (2012)

Tromjesečna čimpanza je izdvojena iz svog čopora i odgojena je od strane odraslog mužjaka. Predivna istinita priča snimljena ovako po prvi puta!pogledaj »

Dosije Escobar – Sins of My Father (2009)

"Grijesi moga oca" (Pecados de mi padre) Kriminalistički dokumentarac o narko-bosu epskih dimenzija. Čuveni Pablo Eskobar kroz ispovest njegovog sina Juana Pabla.pogledaj »

Al Capone: Scarface

Al je bio četvrto dijete od devetero braće i sestara. Capone je uvijek bio krupan, pa je tako napustio školu u četvrtom razredu zato što ga je pretukao ravnatelj. Capone je prije toga sam pretukao svog učitelja. Iako je živio u opasnom kvartu pokušao je ostati pošten, pa je u početku radio u slastičarnici...pogledaj »

Economic Hitman – Ekonomski Placeni Ubojica

Ekonomisti i političari pričaju godinama o oporavku i boljoj ekonomskoj slici, ali se ništa ne događa, i sve je gore i gore. Izlaz leži u ovome: Promjena razmišljanja građana kao pojedinca! Građanin mora početi štediti na osobnoj razini. Time bi se svijest prenijela na zajednicu u globalu. Kapitalizam živi na potrošnji i rasipništvu, koja...pogledaj »

Inside Job (Posao iznutra) 2010.

Dokumentarni film "Inside Job" snimljen 2010. godine u kojem je centralna tema globalna financijska kriza. Prema riječima redatelja Charles H. Ferguson-a, film se bavi sistematskom korupcijom financijskih agencija unutar SAD-a i posljedicama koje su nastale na temelju te iste korupcije. Film je osvojio nagradu na Cannes Film Festivalu za najbolji dokumentarni film 2010.pogledaj »

1 / 34 1234567»»

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2015. | Linkovi: DMCA / Uvjeti korištenja / Kontakt
users online
Obrađeno je 53 zahtjeva u 0.916 sekundi.