Oznaka: sa prevodom

Zivot i Dug (Life And Debt)

Dokumentarni film sa titlovima online | Opis: Pogled na učinke globalizacije na industriju i poljoprivredu Jamajke... Video, doku. film sa titlovima online za besplatno gledanje.pogledaj »

Leave The World Behind (2014)

Dokumentarni film o posljednjoj turneji benda "Swedish House Mafia" u 2012/2013. Film govori o prijateljstvu i velikom uspjehu...pogledaj »

Smash & Grab: The Story of the Pink Panthers (2013)

Opis: Banda Pink Pantera, grupa najslavnijih pljaškaša dijamanata na svijetu nas uvodi u svijet međunarodne trgovine dijamantima. (eng.) The world’s most successful diamond thieves take us into the dark world of the international jewel trade. DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA POTREBNA JE JAVA ZA GLEDANJE DOKUMENTARCA; ODOBRITE dokumentarnifilmovi.net i gledanjefilmova.net u CP ukoliko je potrebno!pogledaj »

In Search Of The American Drug Lords

Tko su pravi narko šefovi? U potrazi za američkim narko lordovima - cijeli dokumentarni film sa titlovimapogledaj »

Cosmos: A SpaceTime Odyssey (2014) HD

Nova i osvježena verzija popularne dokumentarne serija iz 1980. godine. Cosmos: A SpaceTime Odyssey sa titlovima online u HD. Astrofizičar Neil deGrasse Tyson vodi nastavak legendarne znanstvene serije za publiku 21. stoljeća. Emisija "Kozmos: Odiseja u prostoru i vremenu" donosi nove oblike znanstvenog pripovijedanja da bi vam predstavila veličanstvenost svemira, a donosi i nove...pogledaj »

Naked Science – Gola znanost (epizode) [HD]

Predstavljamo besplatni dokumentarno-znanstveni serijal NAKED SCIENCE, pregršt online epizoda sa titlovima u HD rezoluciji za besplatno gledanje preko preglednika! Sinopsis: Američka dokumentarna serija koja se bavi raznim temama vezanima za znanost i tehnologiju. Trajanje epizode 50min.pogledaj »

Naked Science – Alien Contact [HD]

Američka dokumentarna serija koja se bavi raznim temama vezanima za znanost i tehnologiju. U ovoj epizodi proučavamo kako bi izgledalo i koje su mogućnosti da nas posjete vanzemaljci i NLO.pogledaj »

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011. | Linkovi: DMCA / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 56 zahtjeva u 0.932 sekundi.