Najveća baza besplatnih dokumentarnih filmova na internetu!
INFOWARS

Oznaka: dokumentarni

Chimpanzee (2012)

Tromjesečna čimpanza je izdvojena iz svog čopora i odgojena je od strane odraslog mužjaka. Predivna istinita priča snimljena ovako po prvi puta!pogledaj »

Prljave radnje farmaceutskih kuca

Danas, kada su zakoni o finansiranju i profitu ušli u svaku poru društva čak i zdravstvo, koje je od primarne važnosti, postalo je mjesto velike moći i ogromnih poslova. Da, pacijent danas nije više čovjek već potrošač...pogledaj »

Jedan dan u zivotu diktatora (2014)

Kako žive diktatori? Kako izgleda svakodnevni život tiranina? Kako nečije ambicije mogu postati sudbina jednog cijelog naroda?pogledaj »

Nacisticko podzemlje – Hitlerov novac

Njihovi užasavajući zločini ostavili su večnu ljagu u istoriji Evrope, a ipak ima još toliko mnogo neodgovorenih pitanja o nacističkoj partiji. Saznajte neke od iznenađujućih činjenica o tajnoj prošlosti ove ozloglađene političke partije u emisiji „Nacističke tajne“. Od tajne opsesije vešticama šefa terora SS-a Hajnriha Himlera, pa sve do šizofreničnog rođaka kojeg je Hitler...pogledaj »

Dynamo: Magician Impossible (2011)

Ovo je priča o običnom dječaku iz Bredforda koji živi nevjerojatan život. Prateći stope svog djeda, Dinamo je odrastao uvježbavajući trikove sa kartama i razvijajući vještinu magije. U ovoj televizijskoj seriji, 28-godišnjak putuje svijetom i zadivljuje svakog kog upozna, počevši od nogometnih zvijezda do "Holivudskih" glumaca..pogledaj »

Cutie and the Boxer (2013)

Mangup i kontraverzni mladi umjetnik u Tokiju - Ushio, činio se kao predodređen za slavu. Ipak, nije postigao gotovo nikakav komercijalni uspjeh pa je 1969., u potrazi za međunarodnim priznanjem, preselio u New York. Kada je 19-godišnja Noriko stigla na studij umjetnosti, zaljubila se u Ushioa te napustila školovanje kako bi postala partnerica i...pogledaj »

1 / 13 1234567»»

Najbolji besplatni dokumentarci online - DokumentarniFilmovi.NET® Sva prava pridržana. © 2011-2015. | Linkovi: DMCA / Uvjeti korištenja / Kontakt
users online
Obrađeno je 53 zahtjeva u 0.822 sekundi.